Friday, June 29, 2012

open day :D

open day in malay hari terbuka aha ^_^ firstly memang paling tak excited sebab aku tahu result aku ada satu failed , dengan bangganya aku tanya cikgu "cikgu contoh kan saya jadi mak saya , cikgu nak cakap ape ? " " em syasya ni pemalas , suka tidur dalam kelas" and i was like ish cikgu jahat lah =.= ingat cikgu main main rupenye dia cakap betul betul , Alhamdulillah hihi mak kita tak cakap pape :D keluar je pagar sekolah jumpe ustz hazlan , elak punya elak punye elak haa amek kau dia tegur mak aku -.-" "kak mcm mne result dia ? okay tak ?""em tak okay pun""dia suka tidur dalam kelas tu" a'ah ustz bagus sangat , saya tak penah tidur kelas ustz :( sampai hati , harini paling paling paling dan paling best tak jumpe abah lagi huewwww~ so tak kene pape hihi k dah malas nak panjang panjang tata :D

No comments:

Post a Comment